Voor de leden.


Beste moestuinder,
Onze verenigingswebsite is in de lucht! handig hè, hier kun je geïnteresseerden naartoe verwijzen als ze meer willen weten over bijvoorbeeld het huren van tuinen.
Zelf kun je hier kun het huishoudelijke reglement/statuten raadplegen of downloaden (rechtsonder).
Verder hebben we de notulen van de ledenvergadering beschikbaar gesteld. Wil je andere documenten stuur dan een e-mail. We beantwoorden we je vraag zo snel mogelijk.
Je kunt bij het tabblad 'tuinen' opzoeken welke letter en welk nummer je tuin heeft, bijvoorbeeld handig wanneer je de rekening moet betalen en hierom gevraagd wordt (uiteraard ook op te vragen bij de secretaris).
Verder vind je nog verwijzingen naar websites die we je graag aanbevelen, bijvoorbeeld voor het bestellen van zaden of tips en informatie over moestuinieren.
We zoeken altijd enthousiaste tuinders die meer voor de vereniging willen doen dan alleen hun eigen tuin bewerken. Heb je goede ideeën, of wil je je inzetten voor de vereniging schroom dan niet, en vertel het ons.
Heb je daarnaast foto's van je eigen moestuin of het complex dan is dat wellicht een mooie aanvulling voor onze fotogalerij.

GEREEDSCHAPPEN:
Als vereniging bezitten en onderhouden we enkele gereedschappen waar je als lid gebruik van kunt maken. Momenteel hebben we een grondboor, meetlint (5 m.), zeis, bosmaaier en een grasmaaier. De bosmaaier en grasmaaier kunnen worden afgehaald op complex K (achter slot en grendel bewaart). Je kunt een e-mail sturen hiervoor naar Dick Zandee/d.zandee1@kpnplanet.nl (beheerder van de machines) om een afspraak te maken. Voor lenen van de andere gereedschappen stuur je een e-mail naar ons algemene e-mailadres.

OPROEP:
Wil je wat betekenen voor de vereniging laat het ons weten! We kunnen altijd hulp gebruiken bij bestuurstaken of eenmalige klussen (bijvoorbeeld organiseren opruimdag / ledenwervingsactie). Het verschilt hoeveel tijd je kwijt bent, je kunt het zo gek maken als je zelf wilt.

We vergaderen als bestuur zo'n 8x per jaar en dit is naast heel functioneel ook leuk. We verdelen de taken onderling, samen houden we de vereniging draaiende (ledenadministratie, financiën, ledenwerving, communicatie). Lijkt het jou leuk om ons te versterken meld je dan aan door een e-mail te sturen naar volkstuinensteenwijk@gmail.com of spreek je contactpersoon op de tuin aan.

 


Financieel

NL24RABO0139009159

tnv Volkstuinvereniging
"Ons Genoegen"
te Steenwijk

ovv tuinnummer (bijv O11)
en je achternaam
Aangeboden

* Pootgoed Brunia (link)


Kennis delen

* Compost maken (link)